Sanat Portfolionuzu Profesyonel Bir Ekiple Hazırlayın

Artım Sanat Resim Kursunda Portfolio Sanat Portfolionuzu Dalında Uzman Ekiplerle Birlikte Hazırlayın ve İstediğiniz Güzel Sanatlar Fakültesini Başarıyla Kazanın.

Kişiye Özel Portfolio Hazırlama Kursları ile Güzel Sanatlar Fakülteleri ve Mimarlık Fakültelerine Portfolyo Hazırlayın.

Okulların istedikleri portfolyo tiplerini biliyoruz. Özel proje yaklaşımı ile portfolyonuzu kısa sürede tamamlayın.

Sanat, Tasarım, Mimarlık vb.

Perspektif
Djital Arts
Anatomi

Yüzlerce okul hakkında bilgi sahibiyiz!

Kapsayıcı ve yaratıcı güzel sanatlar portfolio hazırlık kursları ile başka kurslara kıyasla ödediğiniz ücretin yarısından azını ödeyip daha iyi bir eğitim alma fırsatını yakalayın.

75+

Portfolio Geliştirdik

Eğitim hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak kişiselleştirilmiş bir plan oluşturmak için sizinle birebir çalışacağız.

6

Kişilik Profesyonel Ekip

Ekibimizde olan hem yurt içi hem yurt dışından eğitmenlerle çalışıp yurt dışındaki istediğiniz okulu kazanın.

33+

33 Yılı Aşkın Üstün Deneyim

1993 Yılında kurulan Sanat Atölyemizle Resim, Tasarım, Sanat ve Mimarlık gibi farklı alanlarda uzman olan kişileri ekibimize katarak size ihtiyacınıza göre eğitimler sunuyoruz.

Kişiselleştirilmiş uzman desteği ve geri bildirim alın

Sanat ve Tasarım uzmanlarından oluşan özel ekibimizle, mali durumunuza göre okul seçimi ve ihtiyaçlarınıza göre kişiselleştirilmiş tavsiye ve destek alabilirsiniz.

Burslu Eğitim Görme Fırsatları!

Uzaktan (Online) ve birebir eğitim! Sizin için Avrupa Amerika ve Asyadaki burslu programları araştırıp sizlere sunuyoruz.


Online eğitimlerle istediğiniz saate ders imkanı. Birebir özel derslerle portfolio hazırlama.

Efecan Serin

Artaştırma Görevlisi Lizbon Üniversitesi

Yurt Dışı Eğitim Planları Oluşturalım

Portfolio Danışmanlık ve Kursları

Yurt dışında okumak aslında sandığınızdan daha kolay. Yurt dışında üniversite okumak sizi korkutabilir. Çok büyük maliyetler olduğunu düşüne bilirsiniz. Fakat avrupada bir çok okul ücretsiz veya ücretleri burdaki özel üniversitelerden daha düşüktür. Yurt dışında iyi bir eğitim almak için bu konuda uzman kişilerden destek almalısınız. Yurt dışı danışmanlık firmaları sanat tasarım ve mimarlık konularında yetersizdir. Artım Sanat tasarım ve sanat alanlarında uzman kadrosuyla size en iyi şekilde sanat, tasarım, mimarlık alanlarında yurt dışı eğitim imkanı sunmaktadır. Avrupa'daki binlerce bölüm ve üniversite içinden sizin hedeflerinize göre en uygun olanları belirleyip size sunuyoruz. Portfolio hazırlık dersleri ile aşamasıyla istediğimiz okula kolayca girebilme şansını yakalıyoruz. Bunların yanısıra avrupada bir çok sanat ve tasarım bursları bulunmaktadır. Bu burslardan yaptığımız araştırmalar sayesinde yararlanabilirsiniz. Artım Sanat için önemli olan öğrencilerimizin istediği bölüme girip mutlu bir eğitim hayatı geçirmesidir. Yurt dışı eğitim danışmanlığı ile girebileceğiniz bölümler.

  • Resim
  • Heykel
  • Baskı
  • Animasyon
  • Seramik ve Cam gibi sanat bölümleri
  • Moda Tasarım
  • Grafik Tasarım
  • Ürün Tasarımı
  • Endüstriyel Tasarım gibi tasarım bölümleri
  • İç Mimarlık
  • Mimarlık

    Yurt dışı eğitim, Portfolio kursu, Artım yurt dışındaki güzel sanatlar fakülteleri ve mimarlık fakültelerine burslu girmenizi sağlıyor. Sanat tasarım mimarlık. Yurt dışında iyi bir eğitim almak için bu konuda uzman kişilerden destek almalısınız. Yurtdışı danışmanlık firmaları sanat tasarım ve mimarlık konularında yetersizdir. Artım Sanat tasarım ve sanat alanlarında uzman kadrosuyla size en iyi şekilde sanat, tasarım, mimarlık alanlarında yurtdışı eğitim imkanı sunmaktadır. Avrupa daki binlerce bölüm ve üniversite içinden sizin hedeflerinize göre en uygun olanları belirleyip size sunuyoruz. Portfolio hazırlık ve yurt dışı eğitim kursları izmir Artım Sanat Resim Kursu İzmir.